Recept: 5 ingrediënten bananenbrood – choco framboos

Bananenbrood is altijd lekker! Ik probeer het elke zondag te bakken zodat ik de hele week door kan genieten van een gezond tussendoortje. Ik heb nu een heel makkelijk recept waarmee je binnen 15 minuten het beslag klaar hebt.

Ingrediënten
65 gram havermout
100 gram zelfrijzend bakmeel
3 bananen (zo rijp mogelijk, hoe rijper hoe zoeter de bananenbrood)
3 eieren
100 gram crunchers raspberry milk van Australian
gevriesdroogde frambozen met een knapperig laagje melkchocolade  (uiteraard ook mogelijk met noten of andere vruchten)
Kokosolie om je cakevorm mee in te vetten

Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet een cakevorm in met kokosolie. Doe in een keukenmachine of blender de bananen en eieren. Mix dit tot een glad beslag. Meng in een grote kom het bakmeel, havermout en het banaan-ei beslag. Roer dit in zijn geheel goed door met een lepel. Voeg nu de crunchers toe. Het beslag mag nu in je cakevorm.
Bak de bananenbrood voor ongeveer 45 a 55 minuten. Controleer met een saté prikker op de gaarheid.
Wil je net zoals ik de hele week genieten van je bananenbrood? Vries dan een paar plakjes in.

Processed with VSCO with f2 preset

Geef een reactie