Over mij

Hoi,

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik zal mijzelf eerst even voorstellen, mijn naam is Laura Bliekendaal en ik ben 25 jaar jong. Misschien ken je mij ook wel vanuit mijn instagram account “HealthyFoodByLau”. “Healthy” is mijn Lifestyle, dagelijks ben ik bezig met gezonde voeding en lekker sporten.

Processed with VSCOcam with f2 presetMijn Healthy Lifestyle ben ik in januari 2015 begonnen. Hoe ik mijn healthy lifestyle ben begonnen en hoe ik 12 kilo ben afgevallen kan je lezen in het artikel: “ik schoot meteen vol en begon te huilen”. In deze periode ben ik heel anders gaan kijken naar gezond eten, er ontstond een passie voor “Healthy Food”. Vanaf die tijd probeer ik dagelijks elke maaltijd zo gezond en lekker mogelijk voor mijzelf klaar te maken.

Mijn instagram account HealthyFoodByLau ben ik in maart 2015 begonnen met als doel, mijn Healthy lifestyle te delen met andere. Al snel kreeg ik veel leuke en lieve reacties en het aantal volgers liep tot mijn grote verbazing erg snel op. Inmiddels ben ik ruim de 25.000 volgers gepasseerd, echt heel bijzonder. Je kan je voorstellen dat dit een enorme boost geeft om hiermee verder door te gaan.

Ik wil graag met iedereen delen dat gezond eten niet vies of eentonig hoeft te zijn en dat doe ik dmv mijn Instagram account en nu ook via mijn Website.

Meerdere keren per dag plaats ik allerlei gezonde en lekkere receptjes, denk hierbij aan mugcakes, bananenbroden, groene sapjes, Healthy pancakes en soepjes.

Naast het plaatsen van gezonde receptjes zal ik onder het kopje Blog meer gaan vertellen over mijn Healthy lifestyle, Wat en Hoe ik het doe! Denk hierbij aan Wat ik op een dag eet, mijn workouts tijdens het sporten en het vinden van de juiste balans hierin.

Hopelijk ben ik een inspiratiebron voor jou en vind je mijn receptjes lekker. Zodat jij net zoals ik een balanced, happy and healthy life creëer.

Wil je niets missen en als eerste op de hoogte zijn van een nieuw recept? Volg mij dan op Instagram HealthyFoodByLau.

Liefs, Laura

 

6 gedachten over “Over mij”

 1. Ziet er goed uit, Laura! Alles wat gezond is, is bij mij van harte welkom. Heel veel succes!

  Liefs, Tess

  1. Dank je wel! Leuk dat je een berichtje achter laat. Ik zou zeggen hou mijn website goed in de gaten, er komen nog genoeg lekkere gezonde recepten aan :). Liefs Laura

 2. Hoi Laura,

  Je kent me niet maar ik vind dat je een topwebsite hebt. Ik ben zelf vaak inspiratieloos en niet zo’n held in de keuken. Wel veel met voeding bezig dus jou website is voor mij enorm handig!
  Op dit moment ben ik de healthy pancakes aan het bakken 🙂

  Ga zo door!

  Groetjes Carlijn

 3. Leuk Laura het 1e filmpje!! Heb interesse in alles over voeding en work-outs en het geeft inspiratie, al jou lekkere recepten!
  Ik blijf je volgen!

  Groetjes, Sylvia

  1. Hi Syvlia, Dank je wel! Leuk om te horen dat je mijn filmpje hebt gezien en het je inspiratie geeft. Ik zal binnenkort een keer een artikel schrijven over mijn work-outs. Liefs, Laura

Reacties zijn gesloten.