Recept: Groene salade met vega balletjes

Zin in een gezonde en lichte maaltijd? Dan is deze heerlijke groene salade met vegetarische groente balletjes perfect. En oja dit heb je binnen 10 minuten op tafel! 

Ingrediënten voor 1 salade
6 groenteballetjes van Vivera (te koop in de supermarkt)
3/4 zak gemengde salade
1/2 komkommer
1/2 avocado
1 gekookt ei
zwarte peper
olijfolie

Bereiding
Bak de groenteballetjes in kokosolie. Verdeel het sla op een bord. Maak met een spirelli ijzer sliertjes van de komkommer. Mocht je geen spirelli ijzer hebben, snij dan op een andere manier jouw komkommer (bijvoorbeeld: met een kaasschaaf dunne plakjes komkommer schaven). Snij de avocado en het ei in dunne plakjes. Doe de komkommer, ei  en avocado bij de salade. Voeg als laatst nog de gebakken groente balletjes toe. Maak het af met wat zwarte peper en olijfolie. En klaar is jouw heerlijke gezonde maaltijd!

TIP: dit is ook een perfecte salade om mee te nemen naar werk of school.

Geef een reactie