Recept: Overnight oats met cranberries en cacaonibs

Als je geen tijd hebt om in de ochtend een gezond ontbijtje klaar te maken, probeer dan eens dit ontbijtje. Overnight oats maak je de avond ervoor al klaar. De volgende ochtend haal je het uit de koelkast en kan je het direct eten. Makkelijk toch?
Ingredi├źnten
25 gram havermout
1 tl cacao poeder
130 ml Coconut Orginal Alpro Melk (je kunt het eventueel ook met amandelmelk maken)
1 tl cacao nibs
2 tl cranberries

Bereiding
Voeg de melk met de havermout samen in een steelpannetje op het fornuis. Voeg hierbij ook het cacao poeder. Zet je vuur op middelhoog en blijf roeren tot het gaat pruttelen en dikker wordt, nu mag het van het vuur af. Voeg bij je oats de cacao nibs en cranberries toe. Roer door elkaar. Doe nu je oats in een kommetje en zet dit in de koelkast. Laat je oats de hele nacht in de koelkast staan. Haal het de volgende ochtend uit de koelkast en je kan direct genieten van je ontbijt.

 

2 gedachten over “Recept: Overnight oats met cranberries en cacaonibs”

Geef een reactie