Recept: Speltpannenkoek Banaan Kaas

Banaan en kaas op een pannenkoek? Ja echt, mijn favoriete pannenkoek, eigenlijk altijd al geweest. Als ik in een pannenkoekenhuis eet dan bestel ik dit. Heerlijk, gesmolten kaas in combinatie met warme banaan.

Ingrediënten voor ongeveer 3 pannenkoeken
60 gram speltmeel
2 eiwit
1 ei
150 ml kokosmelk (Alpro)

1 halve banaan
1 plak kaas

Bereiding
Je kan alle ingrediënten bij elkaar mixen met een garde of voeg alles bij elkaar in een keukenmachine/blender. Doe vervolgens in de pan het beslag en bak aan één kant de pannenkoek gaar. Draai de pannenkoek om en doe op de helft van de pannenkoek de halve banaan en kaas. Doe vervolgens de pannenkoek dicht en bak de pannenkoek gaar tot dat de kaas goed gesmolten is. En klaar is je heerlijke speltpannenkoek. Ik ben heel erg benieuwd wat jij vindt van de combi banaan kaas. Ik zou het leuk vinden als je even laat weten middels een reactie hieronder wat je er van vindt.

 

Geef een reactie