Recept: Courgetti met zalm

Zin in een super gezonde maaltijd? Probeer dan eens Courgetti. Een soort van spaghetti alleen dan van courgette.

Ingrediënten voor 2 personen
2 courgette
2 handen gesneden prei
2 stukken zalm
2 tenen knoflook
half pakje Philadelphia light bieslook

Bereiding
Met een spirelli kan je sliertjes maken. Ik heb een spirelli van het merk GEFU, top ding! Maak met de spirelli sliertjes van de courgette. Zalm ondertussen bakken of in de oven bereiden. Bak de prei en de knoflook in een koekenpan, laat dit een paar minuten warm worden. Voeg daarna de courgetti sliertjes toe en een half pakje Philadelphia light bieslook. Roer goed door elkaar zodat de Philadelphia light smelt en de courgetti warm wordt. Voeg eventueel nog een beetje zwarte peper toe. Serveer de courgetti op een bord en eet dit samen met de zalm. Eet smakkelijk!

 

 

Geef een reactie