Recept: In minder dan 10 min een Choco havermout cake bereiden

Geen zin of tijd om te bakken? Pak dan snel je blender en binnen 10 minuten zit jouw cake in de oven!

Ingrediënten
2 eieren
180 gram havermout
2 bananen
240 gram Griekse 0% vet yoghurt
1 el bakpoeder
3 el honing
Klein beetje vanille aroma
80 gram 85% pure chocolade

Bereiding
Verwarm je oven voor op 180 graden. Doe alle ingrediënten behalve de pure chocolade in je blender of keukenmachine. Laat dit goed door elkaar mixen. Vet je cakevorm in met kokosolie en voeg hierin het beslag. Bak je cake voor ongeveer 45 tot 50 minuten.
Laat je cake een beetje afkoelen. Smelt vervolgens de pure chocolade via au-bain-marie manier. Als alle chocolade gesmolten is verdeel dit dan over de cake. (vergeet de zijkant niet voor lekker veel choco aan alle kanten) Nu mag de cake de koelkast in. Je cake is helemaal klaar zodra de chocolade hard is. Tip: je cake bewaren in de koelkast is het lekkerst!

Geef een reactie