Recept: Quinoa kip salade

Zin in een gezonde en goed vullende salade? Probeer dan eens deze quinoa kip salade.

Ingredi├źnten voor 2 personen
70 gram quinoa
1 groente bouillon blokje
100 gram gemengde salade
150 gram gerookte kip
halve komkommer
1 rode ui
Optioneel: cherry tomaten
Dressing: Citroen sap, knoflook fijn geperst, zwarte peper en een beetje olijfolie.

Bereiding
Kook de quinoa, in een blokje bouillon, volgens de verpakking gaar. Snij de kip, komkommer en rode uien in kleine stukjes. Doe de salade in een grote kom en voeg daarbij de kip, komkommer en rode ui. Giet de quinoa af en voeg dit bij de salade. Maak vervolgens de salade dressing van citroen sap, knoflook, zwarte peper en een beetje olijfolie. Doe dit vervolgens over de salade. Nog even goed mengen en je salade is klaar.

Geef een reactie