Opening KiK filiaal in Utrecht

Naast food is fashion en lifestyle ook één van mijn favoriete bezigheden. In dit artikel lees je dan ook alles over KiK, een kleding en non-food winkel.

Deze week is er in Utrecht Terwijde een prachtig KiK filiaal geopend. Eerlijk gezegd had ik voor de opening nog niet eerder gehoord van KiK. En na een kleine poll op mijn Instagram bleek dat 76% van mijn volgers de winkel ook nog niet kende. KiK is vergelijkbaar met Action, Zeeman en Wibra maar de uitstraling van de winkel is meer richting C&A en H&M. Voor fijne prijsjes kan je hier van alles kopen, van kleding tot keukenapparatuur.

  

In het weekend van 20 en 21 juli 2018 is het groot feest bij de nieuwe KiK vestiging in het winkelcentrum Utrecht Terwijde. Uiteraard ben ik even een kijkje gaan nemen.  Bij binnenkomst van de winkel valt mij meteen op dat het een overzichtelijk ruim opgezette winkel is. Ik zie veel kleding, leuk! Maar voordat we naar de kleding gaan, ging ik eerst naar de non-food artikelen. Hier zag ik echt van alles: servies, keukenapparatuur, handdoeken, beddengoed en nog veel meer. Het ligt er allemaal netjes en overzichtelijk bij, een heel groot verschil met bijvoorbeeld  de Action waarbij alles vaak weggestopt is in het schap.

Vervolgens liep ik door naar de kleding kinderkleding, dameskleding (lingerie, nachtmode, sportkleding) en herenkleding. Wat mij opvalt is dat er is nagedacht over diverse kleding setjes. Je haalt er zo een kleding set uit die je met elkaar kan combineren. Van kleding tot accessoires. Je kan dan ook een gehele set voor 35 EUR kunnen scoren bij KiK. Dit is wel een verschil met bijvoorbeeld Wibra of Zeeman. Dit zijn vaak wat meer losse artikelen.

 

Ik ben direct de dameskleding ingedoken om te kijken of ik een toffe outfit kan scoren. Ik heb uiteindelijk zelfs meerdere leuke outfits kunnen vinden voor verschillende prijzen, van 10 EUR tot 26 EUR.

Hip playsuit (korte jumpsuit) voor maar 9,99 EUR

Totale outfit: 26 EUR – Top 12,99 EUR  Broek 12,99 EUR

Totale outfit:  17 EUR  – Rokje 12,99 EUR Top 3,99 EUR 

Tuinpakje 15,99 EUR

Mocht je opzoek zijn naar kleding of non-food artikelen voor leuke prijsjes? Dan moet je zeker eens gaan kijken bij KiK.
In het weekend van 20 en 21 juli kan je bij de KiK in Utrecht Terwijde met 10% korting winkelen. Bekijk hier alle vestigingen van KiK.

Dit artikel is geschreven in samenwerking met KiK Nederland. 

 

Geef een reactie