Mijn top 5 Spotify hits + WINACTIE Jaybird

Mijn top 5 Spotify hits + WINACTIE Jaybird

Sporten doe ik altijd maar dan ook echt altijd met muziek in mijn oren. Of ik nou ga hardlopen of naar de sportschool ga mijn draadloze in-ear oordopjes van Jaybird zijn altijd mee. Maar wat luister ik tijdens mijn workouts? Ik heb een top 5 gemaakt van mijn favoriete hits. En niet te vergeten, doe vooral mee met de winactie. Ik geef een Jaybird X3 weg t.w.v 130 euro. Geloof mij, deze oordoppen wil jij hebben!

 

Er zijn altijd een aantal nummers die een bepaalde periode tot mijn favoriete hits behoren, dit herken je vast wel. Ik hou van opzwepende muziek met een lekkere beat, heerlijk om op te sporten. Wat natuurlijk ook een belangrijke rol speelt, is een goede headset. Ik gebruik graag de Jaybird X3 in-ears. Ze zijn draadloos, er komt mega goed geluid uit en ze zitten perfect zowel voor het hardlopen als indoor sport. Het leuke van de Jaybird in-ears is dat je met de speciale MySound app van Jaybird de geluidsinstellingen van jou Jaybird kan aanpassen. Dit kan je aanpassen naar het soort muziek dat je luistert. Wil je iets meer bass? Dan pas je dat aan in je geluidsinstellingen. En sinds kort hebben ze ook een Running Music feature, waarmee je je spotify afspeellijst kunt beluisteren tijdens je run om je te motiveren maar ook voor goede aanbevelingen van andere lopers en je kan andere spotifiy afspeellijsten met je running community delen

.

Ik luister via Spotify mijn muziek, altijd de nieuwste liedjes en je hoeft nooit opzoek naar muziek, er is namelijk genoeg keus! Ik heb voor jullie een top 5 gemaakt van mijn favoriete sport hits van dit moment. Daarnaast deel ik ook een aantal afspeellijsten die ik graag luister tijdens het sporten.

  1. Mi Gente – J Balvin
  2. Wild thoughts – DJ Khaled
  3. Know No Better – Major Lazor
  4. Krantenwijk – Lil Kleine
  5. Niemand heeft tijd – Lady Bee

Mijn favoriete afspeellijsten zijn: HIPHOP NL, DE DIXTE, It’s my party, Summer ’17. Deze afspeellijsten worden altijd voorzien van de nieuwste nummers. Hier kan je dus geen genoeg van krijgen.

Omdat ik zelf mega blij ben met mijn Jaybird oordoppen mag ik 1 setje van de Jaybird X3 weggeven. Via mijn Instagram kan je mee doen. Wat moet je doen om mee te doen?

1. Laat mij weten wat jouw favoriet nummer op dit moment is en waarom je graag deze in ears van Jaybird wil willen. Doe dit onder de foto op mijn Instagram.

2. Volg mij en @jaybirdsport.

Zaterdag 16 september 2017 maak ik de winnaar bekend.

 

 

Geef een reactie