Schoonheidsbehandeling @ Beauty-N -Joy

Jezelf verwennen met een….. Schoonheidsbehandeling. In dit artikel draait alles over schoonheidsbehandelingen. Ik vertel je alle ins and outs over mijn schoonheidsbehandelingen @ Beauty-N -Joy.

Hoevaak ga jij naar een schoonheidssalon? Bij mij schoot het er altijd een beetje bij in. Ten eerste omdat het toch vaak tijd kost om hiernaar toe te gaan (denk aan afspraak maken en tijd inplannen e.d.) en ten tweede vond ik het altijd lastig om een goede schoonheidssalon te vinden.
Maar sinds ik weer frequent ga en een perfecte schoonheidssalon heb gevonden, laat ik mijn gezicht om de zoveel weken verzorgen. Bij mijn Healthy lifestyle vind ik het niet alleen belangrijk om gezond te eten maar ook om goed te zorgen voor mijn huid.

Dit alles doe ik bij Beauty-n-joy in Amersfoort. En waarom ik onder andere graag mijn huid laat verzorgen bij Beauty-N -Joy is omdat zij producten van NIMUE gebruiken. NIMUE staat er om bekend om niet alleen je huid te verzorgen maar ook om je huid echt te verbeteren.

Mijn huid is sinds de behandelingen bij Beauty-N -Joy zichtbaar verbeterd. Ik heb vrijwel nooit puistjes meer, mijn huid is glad en voelt goed aan. Ze bieden diverse behandelingen aan. Hierbij kunnen ze je dan ook adviseren welke behandeling goed is voor jouw huid. Zo ben ik begonnen met een Nimue basic behandeling waarbij mijn gezicht diep gereinigd wordt. Vandaar uit zijn we over gegaan naar een Nimue Glycolpeeling. Over deze behandeling ben ik mega enthousiast. Als je een schoonheidsbehandeling ondergaat wil je het liefst direct resultaat zien en bij deze behandeling zie je dit ook echt. De Glycolpeeling zorgt voor een gecontroleerde verwijdering van dode huidcellen. De textuur en uitstraling van je huid wordt hierdoor verbeterd. Het is echt een oppepper!
De producten die gebruikt worden tijdens de behandelingen zijn van Nimue en mocht je optimaal resultaat willen behalen voor je huid kan je deze huidverzorgingsproducten ook thuis gebruiken. De producten van Nimue bevatten namelijk actieve ingrediënten die het vermogen hebben om zichtbare resultaten te boeken.

Geloof mij, met een schoonheidsbehandeling bij Beauty-N-Joy verwen je jezelf echt! Mocht je meer informatie willen bekijk dan vooral even hun website: https://www.beauty-n-joy.nl

Hou ook vooral mijn Instagram in de gaten want wie weet geef ik binnenkort wel een behandeling weg. HINT HINT!

 

 

 

Geef een reactie