Magioni courgette bodem met feta

Voor deze healthy Magioni pizza kan je mij wakker maken, heerlijk! Magionoi heeft op dit moment een nieuwe pizzabodem; Courgette bodem. Die moet je proberen! 

Ingrediënten
– 1 magioni courgette pizzabodem
– 2 el olijfolie
– 1 teen knoflook
– 1 tomaat, gesneden
– 1 rode ui
– feta

Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden. Beleg de pizzabodem met het olijfolie knoflook mengsel (knoflook geperst door de olijfolie). Vervolgens beleggen met tomaat en rode ui. Dan heb je de optie om de feta mee te verwarmen of om die als topping nadat de pizza is afgebakken erop te doen (dit laatste zie je op de foto). Bak de pizza volgens de tijden van de Magioni verpakking. Maak het af met wat rode ui en eventueel feta indien je dit er nog niet op hebt gedaan.

Eet smakelijk!

 

Geef een reactie