Recept: Home made Choco

Deze chocoladerepen zijn niet alleen heel lekker maar ook nog eens leuk om te maken. 

Ingrediënten voor 3 repen
150 gram Pure chocolade 90% of hoger gebruiken.
10 ml kokosolie
16 gram zoetstof zoals Stevia
20 gram cashewnoten
30 gram macadamia noten
20 gram gedroogde kokos

Bereiding
Smelt de chocolade op de au-bain-marie manier. Voeg hierbij direct de koksolie toe.
Is de chocolade bijna gesmolten? Voeg dan de zoetstof zoals stevia toe. Roer goed door.
Leg een stuk bakpapier op bijvoorbeeld een snijplank. Leg hierop de toppings verdeel dit in 3 delen, zodat je 3 losse repen kan maken. Schenk met een lepel de gesmolten chocolade over de toppings heen. Zet het in zijn geheel voor ongeveer 1 á 2 uur in de koelkast tot dat de chocolade hard is.

Bewaartip: Bewaar de chocolade in de koelkast.

Geef een reactie