Recept: Appel kaneel Pancakes

Wil jij je dag goed beginnen? Dan moet je zeker deze Appel kaneel pancakes maken. De pancakes vullen goed, zijn makkelijk te maken en zijn zoet van smaak. Maar je kan ze natuurlijk ook maken voor de lunch of als een lekker tussendoortje! 

Ingrediënten
30 gram fijn gemalen havermout
30 gram havermout
1 banaan
1 ei
75 ml amandelmelk
1 flinke theelepel kaneel
1 appel
klein handje rozijnen
kokosolie (voor het bakken van de pancakes)

Bereiding
Doe de volgende ingrediënten in een blender of keukenmachine; fijne havermout, havermout, banaan, ei, amandelmelk, kaneel en halve appel. Mix dit tot een bijna glad beslag. Voeg nu bij het beslag de andere helft van de appel (in kleine stukjes gesneden) en de rozijnen. Meng dit met een lepel door het beslag heen.
Verwarm een koekenpan met wat kokosolie en bak de pancakes. Ik kan er meestal 3 tegelijk maken in een normaal formaat koekenpan.  Tip: bak het op niet al te hoog vuur en maak ze niet te dik.
Eet smakelijk!