Recept: Bloemkool pizzabodem – Tonijn

Wauw wauw en nog eens WAUW. Wat is de bloemkool pizzabodem van Magioni lekker zeg! Niet alleen ik heb genoten van de pizza maar ook mijn vriend zat te smullen. Hij verbaasde zich dat het een bloemkool pizzabodem is “het proeft net naar een normale pizza bodem, alleen dan verser”.
Ik zet even voor je op een rijtje waarom de bloemkool pizzabodem gezonder is dan een normale pizzabodem:
– Bevat 70 gram bloemkool
– 30% minder koolhydraten
– 30% minder calorieën
– Geen toegevoegde suikers
– Gemaakt van groenten van Hollandse bodem

Verkrijgbaar in bijna alle Albert Heijn winkels. Check alle verkooppunten op de website van Magioni.
Ik heb mijn Magioni bloemkool pizzabodem belegd met tonijn, bekijk snel het recept. 

Ingrediënten
1 bloemkool pizzabodem van Magioni
1 blikje tonijn
3 el tomatensaus, ik gebruik de tomatensaus van Heinz; Tomato Frito (aanrader!)
1/2 rode ui, ringen
1/2 witte ui, ringen
1 handje geraspte kaas
gedroogde basilicum

Bereiding
Verwarm de oven voor op 220 graden. Besmeer de pizzabodem met tomatensaus. Verdeel daarna de tonijn, ui en geraspte kaas over de pizzabodem. Maak het af met wat basilicum.
Nu mag je pizza in de oven voor ongeveer 10-15 minuten (afhankelijk van je oven).

En genieten maar! Voor mij geen normale pizza bodem meer, ik ga voortaan voor de bloemkool pizzabodem!

 

Geef een reactie