Recept: Home made granola

Granola van de supermarkt ziet er meestal gezond uit maar zit vaak vol met suikers. Deze home made granola is ten eerste mega lekker en daarnaast ook nog eens zonder toegevoegde suikers. Granola kan je eten met je yoghurt of kwark! Ik weet zeker dat je niet meer granola van de supermarkt wil als je deze granola hebt geproefd! 

Ingrediënten 
100 gram speltmout of havermout
50 gram hazelnoten in stukjes gebroken
20 gram cacao nibs
20 gram goji berries dried
20 gram rozijnen
20 gram zonnebloempitten
20 gram pompoenpitten.
2,5 el kokosolie, gesmolten
4 el honing
 
Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden en bekleed je bakplaat met bakpapier. Doe alle ingrediënten in een grote kom en mix het door elkaar. Verdeel de granola mix over je bakplaat. Bak het nu voor ongeveer 15 tot 20 minuten in de oven. Je kan de granola maximaal 5 dagen bewaren in een luchtdichte bak.

Geef een reactie