Recept: Chia pudding met mango

Met dit heerlijke frisse ontbijtje kan je jouw dag goed beginnen! Het zit namelijk vol met goede voedingstoffen. Waaronder chia zaad. Chia zaadjes bevatten veel bouwstoffen die wij dagelijks nodig hebben. Het bevat onder andere magnesium, omega 3 vet-zuren, calcium, eiwitten, ijzer, kalium en vezels.  TIP: dit is ook heel lekker als toetje! 

Ingrediënten voor 1 portie
15 gram chia zaad
125 ml kokosmelk
10 gram gedroogde kokos
75 gram mango in stukjes gesneden
Bereiding
Bereid de chia pudding 1 dag voor dat je het gaat consumeren. Meng de kokosmelk en chia zaad. Roer dit goed met een lepel door tot alles met elkaar gemengd is. Zet je chia pudding voor 1 nacht in de koelkast. Haal de chia pudding de volgende ochtend uit de koelkast. Maak het af met wat mango en gedroogde kokos.

Geef een reactie