Review: Snoep Goed

Misschien is het je al opgevallen; Nakd(nu onder de naam Snoep Goed) heeft naast de bekende Nakd en TREK repen nu ook andere merken gezonde snacks in hun assortiment. Al deze gezonde snacks vallen onder de naam Snoep Goed. Ik test voor jullie twee nieuwe snacks van Snoep Goed; Rhythm108 en Clearly Scrumptious. Nu vraag je je natuurlijk af wat dit voor gezonde snacks zijn. Lees snel verder. Ik vertel je er alles over!

Het assortiment van Snoep Goed bestaat uit diverse gezonde snacks: Nakd, TREK, Ape Snacks, Banana Joe, Acáo, MOMA, Rhythm108 en Clearly Scrumptious. Ik hou echt van dit soort snacks. Ze zijn namelijk ideaal om mee te nemen. Hierdoor kom ik ook minder snel in de verleiding om bijvoorbeeld ongezonde snacks te kopen op het station, werk of school.

Processed with VSCO with f2 preset

Rhythm108

De Rhythm108 is een choco walnoot brownie. Wat een leuke creatieve verpakking he? Wat mij direct opvalt is dat er geen
toegevoegde suikers of siropen in zitten. Alle ingrediënten zijn van hoge kwaliteit en biologisch gecertificeerd. De ingrediënten worden direct getoond op de voorkant van de verpakking: dadels, cashewnoten, walnoten, swiss melk, amaranth, cacao pasta en appel cider azijn. Je proeft direct dat de ingrediënten van hoge kwaliteit zijn, de smaak is echt lekker! Er zitten kleine stukjes noten in waardoor je een soort van cruncy bite hebt. Deze healthy snack gaat vaker met mij mee als tussendoortje!

Rhythm108 is verkrijgbaar in meerdere smaken: Lemon cake, Coconut Makaron, Banana Muffin en Apple Pie.
1 brownie is 181 calorieën en heeft 4,6 gram eiwitten, 16,4 gram koolhydraten en 10,2 gram vet.

 

Processed with VSCO with f2 preset

Clearly Scrumptious
Clearly Scrumptious is gedroogd fruit waar niets aan toegevoegd is. Het is te verkrijgen in 4 verschillende smaken waaronder de smaak aardbei. Het fijne aan deze snoepjes is dat ze gemaakt zijn van 100% echt fruit en dat er geen toegevoegde suikers in zitten. De ingrediënten bestaan uit: 60% aardbeien en 40% appelsap uit concentraat.

De aardbeien variant zijn gewoon echte aardbeien die gedroogd zijn. Ze zijn lekker zoet van smaak en ze hebben een beetje een structuur van een winegum. Mocht je dus echt zin hebben om iets te snoepen (denk aan winegums), maar je wil liever iets gezonders, dan is dit perfect. Ik vind het zelfs nog lekkerder dan een winegum. Omdat het zo’n pure fruit smaak heeft!
1 zakje is 90 calorieën (30 gram). Per 100 gram: 77 gram koolhydraten, 1,5 gram eiwitten en 0,2 gram vet.

Ben je ook benieuwd naar de andere merken check dan even de website van Snoep Goed. Alle nieuwe healthy snacks kan je bestellen via de website. Check ook even de Instagram van Snoep Goed: Instagram.

Je proeft dat deze snacks van goede kwaliteit zijn en dat ze gemaakt zijn van fijne gezonde ingrediënten. Ik ben in ieder geval helemaal fan!

3 gedachten over “Review: Snoep Goed”

Geef een reactie