Recept: Courgetti met avocadosaus

De gezonde vorm van spaghetti: courgetti. Courgetti wordt gemaakt van courgette, hiervoor gebruik ik een spirelli. Ik heb ook al een heerlijk ander receptje online staan met courgetti maar dit keer een recept met een avocado saus! 

Ingrediënten
2 courgette
200 gram kipfilet, in stukjes
2 teentjes knoflook
Beetje citroensap
1 avocado
2 flinke eetlepels philadelphia light naturel
Zwarte peper

Bereiding
Maak van de courgette sliertjes met de spirelli.  Doe in een blender of keukenmachine de avocado met de knoflook en citroensap. Mix dit met elkaar tot dat de avocado helemaal fijn gemalen is. Je kan de avocado eventueel ook met een vork prakken en daarna de knoflook(geperst) er doorheen en de citroensap. Bak de kipfilet in een beetje kokosolie. Voeg vervolgens de avocado saus + de Philadelphia light toe. Verwarm de saus en roer met een lepel er doorheen. Voeg nu de courgette sliertjes toe. Roer dit in zijn geheel goed door elkaar zodat de courgette warm wordt en de saus kan mengen met de courgette. Maak het af met nog wat zwarte peper.

Eén gedachte over “Recept: Courgetti met avocadosaus”

Geef een reactie