Recept: Smoothie kokosmelk & blauwe bessen

Wauw dit is echt een heerlijke combinatie; kokosmelk en blauwe bessen. Daarnaast zijn beide producten ook nog eens super gezond. Kortom een gezonde heerlijke smoothie. Probeer maar eens.  

Ingrediënten voor ongeveer 1 groot glas en 2 kleine glazen. 
250ml Alpro Coconut Milk
110 gram bevroren blauwe bessen
1 banaan
15 gram raw amandelen

Bereiding
Voeg de kokosmelk, bevroren blauwe bessen en banaan in een blender. Mix dit door elkaar. Voeg als laatst nog de amandelen toe en mix nogmaals door elkaar. Schenk jouw smoothie in een lekker glas, doe er een rietje in (dat vind ik altijd zo lekker drinken met smoothies) en geniet!

Mocht je nog meer smoothie idee willen? Bekijk dan eens de Alpro Smoothie tool: www.alpro.com/smoothie. Met vier eenvoudige stappen kan je jouw smoothie samen stellen met verassende ingrediënten. Denk bijvoorbeeld aan een smoothie met o.a. tomaat of koriander.

Geef een reactie