Recept: Kaneel Pancakes

Ik zou zo elke dag wel kunnen ontbijten met pannenkoeken of pancakes, heerlijk! Met deze gezonde variant pancakes kan je in ieder geval optimaal genieten zonder je schuldig te voelen. En ja dit kan je zelfs elke dag doen, maar beetje afwisseling is soms ook wel lekker en goed.Ingrediënten
1 heel ei
1 eiwit
1 banaan
2 el havermout
1 el kaneelpoeder
1 tl bakpoeder

Bereiding
Doe alle ingrediënten in een blender/keukenmachine. Mix dit tot een glad beslag. Verwarm je koekenpan met wat kokosolie. Bak in je koekenpan van het beslag, kleine pancakes. Waarschijnlijk kan je dit niet in 1x doen  (bij mij konden er 4 kleine pancakes per keer in de pan) of je moet 2 pannen gebruiken. Ik kon in totaal ongeveer 9 kleine pancakes maken met het beslag. Zet je vuur niet al te hoog anders branden ze te snel aan.
Doordat de pancakes al goed op smaak zijn door de kaneelpoeder hoef je er niet perse iets overheen te doen. Maar je kan er bijvoorbeeld wat ahornsiroop overeen doen. Enjoy!

2 gedachten over “Recept: Kaneel Pancakes”

Geef een reactie