Recept: Quesadilla met kipfilet en veel groente

Quesadilla’s zijn heerlijk! Ik heb een variant bedacht met lekker veel groente en die perfect zijn voor het avond eten.

Ingrediënten voor 1 quesadilla
2 naturel wraps
halve paprika, in stukjes gesneden
handje cherry tomaatjes, gehalveerd
halve rode ui, in stukjes gesneden
handje champignons, in plakjes gesneden
3 plakken kipfilet, beleg
een handje geraspte kaas
2 el tomatensaus (b.v. gezeefde tomaten)

Bereiding
Besmeer 1 wrap met de tomatensaus. Leg hierop 3 plakken kipfilet, de groente en als laatst wat geraspte kaas. Leg vervolgens de tweede wrap er bovenop. Leg de quesadilla in een koekenpan en verwarm het op het vuur tot dat alles goed warm is. Let op dat je het vuur niet te hard zet anders bakt de quesadilla aan. Is de kaas gesmolten en is alles lekker warm? Dan is je quesadilla ready to eat!

2 gedachten over “Recept: Quesadilla met kipfilet en veel groente”

  1. He Laura,

    Ik had een vraagje, heb je ook een vervanger voor kaas?
    Ik ben allergisch voor kaas (dus ook mozzarella etc.)

    Het gaat natuurlijk om het smelten waardoor ze blijven plakken, dat snap ik helaas.
    Maar ik dacht misschien heb jij een briljant idee?

    X

Geef een reactie