Recept: Gevulde paprika

Dit is een super gezonde maaltijd vol met lekkere ingrediënten.

Ingrediënten voor 1 persoon
2 paprika’s
1 half zakje gemengde salade
half stuk feta, in blokjes
2 bosui, in stukjes gesneden
50 gram quinoa
1 bouillonblokje groente
1 teen knoflook, geperst
zwarte peper
citroensap

Bereiding
Snij de paprika’s open en maak hem van binnen schoon, haal alle pitjes eruit. Doe vervolgens de paprika’s in de oven voor ongeveer 10 minuten op 180 graden. Kook de quinoa volgens de verpakking met een groente bouillonblokje. Als de quinoa klaar is kan je de quinoa in een grote schaal doen. Voeg hierbij de feta, bosui, gemengde salade, geperste knoflook, zwarte peper en een beetje citroensap. Meng dit door elkaar.  Zijn de paprika’s klaar? Verdeel dan de quinoa vulling over de 2 paprika’s. En smullen maar!!

Geef een reactie