Recept: Wafels in 5 minuten

Normaal gesproken maak je wafels niet 123 klaar en daarnaast heb je er ook een wafelijzer voor nodig. Nu heb ik een variant gevonden op de wafel die wat meer tijd kost en met een wafelijzer gemaakt moet worden. Deze wafels heb je namelijk binnen 5 minuten klaar.

Ingrediënten
1 banaan
1 ei
3 el havermout
1 tl kaneel

Bereiding
Voeg alle ingrediënten bij elkaar in een keukenmachine of blender en mix het tot een glad beslag. Ik gebruik voor deze wafels de siliconen wafelvorm van de Xenos. Je hoeft dus geen wafelijzer te gebruiken. Giet in de wafelvorm het beslag. Je hoeft de wafelvorm niet in te vetten omdat de siliconen vorm er voor zorgt dat het niet blijft plakken. Doe de wafelvorm voor 3,5 minuut in de magnetron op ongeveer 600 watt. Is je wafel niet meer nat en ziet die er goed uit? Dan kan je hem serveren op een bord. Je kunt de wafel eventueel af maken met wat kwark, fruit, chocopasta, noten of rozijnen.

4 gedachten over “Recept: Wafels in 5 minuten”

Geef een reactie