Review: Abbot Kinney’s – Kokosstart

Wil je de dag gezond beginnen met een lekker bakje yoghurt? Probeer dan eens de Kokosstart van Abbot Kinney’s. Uiteraard heb ik de kokosstart voor jullie getest. 

Kokkosstart bestaat voor 98% uit kokosmelk. Abbot kinney’s laat de kokosmelk fermenteren met plantaardige yoghurt bacteriën. Hierdoor krijgt de kokosstart een frisse smaak van yoghurt. Kokosstart is gemaakt op basis van vier natuurlijke ingrediënten: kokosnoot, water, maniokwortel en prebiotische culturen. Daarnaast zit er geen zuivel in, geen soja en is ook nog eens glutenvrij. De voedingswaarde per 100 gram zijn als volgt: 158 calorieën, 15,8g vet, 2,8g koolhydraten waarvan 1,39g suikers en 1,7g eiwitten.

Ik vind normale yoghurt soms wat zuur van smaak. De kokosyoghurt heeft dit totaal niet. De kokosmelk geeft een dusdanige zoete smaak dat het totaal niet zuur is en je niet geneigd bent om er bijvoorbeeld iets in te doen zoals muesli.
Het is heerlijke yoghurt helemaal door de kokossmaak. Weer eens wat anders dan simpele yoghurt of kwark. Daarnaast merkte ik dat ik langer “vol” zat na het eten van een kokosstart, dan dat ik normale yoghurt eet.
Ik at de kokosstart met 2 kiwi’s, lekker en gezond ontbijtje. Zoals ik al eerder zei vind ik het niet echt nodig om wat in de kokosyoghurt te doen omdat de kokosyoghurt alleen al heerlijk is.

Ik raad jullie zeker aan om eens een kokosstart te proberen! Kokosstart is verkrijgbaar in diverse winkels waaronder de Ekoplaza. Ga voor alle verkooppunten even naar de website: www.abbotkinneys.com.

Geef een reactie