Recept: Home made Pure Chocolade

Hoe leuk is het om een keer eigen chocolade te maken. Als jij net zoals als ik een echte pure chocolade liefhebben vindt dan weet ik zeker dat jij dit ook lekker gaat vinden. Heerlijk met een kopje thee of koffie. 

Ingrediënten
50 gram rauwe cacaopoeder
30 gram kokosolie
1 el kokosroom
2 el stevia of agave siroop(wil jij iets minder bittere chocolade doe dan een eetlepel zoetstof erbij)
topping naar keus: cranberry’s, cashewnoten, kokos, dadels….

Bereiding
Smelt de kokosolie au bian marie en roer vervolgens de cacao poeder er doorheen. Voeg hierbij het kokosroom en zoetstof(Stevia of agave siroop). Smeer vervolgens dit chocolade mengsel uit op een groot stuk bakpapier. Maak er een grote dunne chocolade reep van. Voeg op het chocolade jouw favoriete topping. Druk je topping goed het chocolademengsel in. Doe de chocolade voor minimaal 1 uur in de koelkast. Zodra je chocolade hard is kan je het breken en kan je er kleine chocolaatjes van maken. Bewaar de chocolade in de koelkast.

2 gedachten over “Recept: Home made Pure Chocolade”

Geef een reactie