Recept: Appel Pannenkoekjes

Warme appel vind ik heerlijk en helemaal in combinatie met een pannenkoekje. Dit is een goed vullend ontbijt waarmee je de hele ochtend vol energie kan doorkomen. 

Ingrediënten
1 appel
1 banaan
1 ei
1 tl kaneel
beetje bakpoeder

Bereiding
Prak de banaan. Klop vervolgens het ei los in een kommetje. Voeg hierbij de geprakte banaan, kaneel en bakpoeder. Schil de appel en snij er dunne plakjes van. Voeg de appel toe in je banaan ei mengsel en laat het eventjes intrekken. Verwarm de pan met kokosolie. Pak vervolgens een stukjes appel, uit het banaan ei mengsel, en lig dit in de pan. Je kan meerdere pannenkoekjes tegelijkertijd bakken in de pan. Bak de pannenkoekjes op laag tot middel hoog vuur. Zodra de onderkant goudbruin is kan je de appel pannenkoekjes omkeren. Als al je plakjes appel gebakken zijn hou je waarschijnlijk nog een beetje beslag over om nog lekker een banaan ei pannenkoekje van te maken ?. De appelpannenkoekjes kan je serveren met kaneel en wat rozijnen. Enjoy!

7 gedachten over “Recept: Appel Pannenkoekjes”

      1. Ja zeker! Ben ook dol op worteltaart/ cake e.d.dus had wel al een vermoeden dat het me zou gaan smaken;-) Maar had dit zelf toch nooit bedacht.
        Ook perfect om als je dus voor de zoete trek gaat (ik ben echt een pannekoeken fan ) je toch ook een portie groenten binnen krijgt!

Geef een reactie