Recept: Carrot Muffin

Www.healthyfoodbylau.nl bestaat 1 maand. Jippie!!! Ik ben echt mega blij met mijn website en ik hoop jij ook :). Om dit te vieren heb ik een heerlijk receptje voor je. Carrot muffin! Ik ben gek op wortel in een cake, bananenbrood, muffins en mugcake. Maar misschien wisten je dat al, hihi!. OJA en voor dat ik het vergeet. Is er iets wat jij graag zou willen zien op mijn website? Laat het mij dan even weten hieronder in de reacties!

Ingrediënten
200 gram wortels
80 gram speltmeel
50 gram havermout
50 gram gesmolten kokosolie
3 eieren
2 el honing of ahorn siroop
2 el kaneel
2 el bakpoeder
Handje rozijnen

Bereiding
Verwarm de oven voor op 185 graden. Vet de muffin vormpjes in met wat olie of kokosolie. Rasp de wortel, smelt de kokosolie en klop de eieren los in een kommetje. Voeg daarna deze ingrediënten samen in een grote kom. Meng dit door elkaar en voeg alle overige ingrediënten toe. Meng nogmaals goed door elkaar. Vul vervolgens alle muffin vormpjes. Bak de muffins voor ongeveer 25 minuten in de oven. Controleer met een saté prikker of de muffin gaar is.
Geniet ervan!!!!

Geef een reactie