Recept: Healthy Party hapjes

Dit zijn de perfecte party hapjes voor bijvoorbeeld een verjaardag of feestje. Ik combineer altijd mijn party hapjes met Healthy hapjes en wat minder healthy hapjes om zo iedereen van wat lekkers te kunnen voorzien. Maaaaar deze healthy hapjes vallen in ieder geval altijd goed in de smaak! Oja voorlopig nog geen feestje op de planning? Dan zijn deze hapjes ook errrrrg lekker als tussendoortje. 

Ei runderrookvlees hapje
Ingrediënten (16 hapjes)
4 eieren
Runderrookvlees (beleg)

Bereiding
Kook de eieren hard. Snij de eieren in 4 stukken. Leg een plakje runderrookvlees op een bord en leg hierop een stukje ei. Wikkel het runderrookvlees om het ei. Herhaal dit tot dat alle ingrediënten op zijn. Doe in alle hapjes een sateprikker en klaar zijn je healthy party hapjes.

 

Kip avocado hapje
Ingrediënten
1 pakje kipfilet (beleg)
1 avocado
zwarte peper

Bereiding
Snij de avocado door midden en haal de pit eruit. Lepel de avocado uit zijn schil. Nu kan je kleine reepjes snijden van de avocado. Wikkel een plak kipfilet om het reepje avocado. Herhaal dit tot alle avocado reepjes op zijn. Je kunt eventueel een satéprikker in de hapjes doen. Beetje zwarte peper over de hapjes en klaar om uit te delen!

Eén gedachte over “Recept: Healthy Party hapjes”

Geef een reactie