Reveiw: Van Haver Tot…

Het merk Van Haver Tot… hebben jullie vast al voorbij zien komen op mijn website. Naast de heerlijke Granola Repen heeft het merk Van Haver Tot… ook heerlijke vegetarische sticks in 3 verschillende smaken. Perfect voor bij een avondmaaltijd maar ze zijn ook lekker om als snack te eten. Lees snel verder over de vegetarische sticks. 

De vegetarische sticks zijn gemaakt van lokaal geteelde volkoren haver en zijn vrij van tarwe en soja. De sticks zitten vol met vezels. Er zijn 3 verschillende smaken verkrijgbaar: Javaanse sticks met saté, stukjes pinda en kokos, Mexicaanse sticks met paprika en chipotle en Thaise sticks met Thaise sweet chili.
De ingrediënten van de Javaanse sticks zijn als volgt: Volkoren haver, koolrabi, wortel, ui, linzen, prei, boemboe (62% pinda, bruine basterdsuiker), voedingsvezels, vrije uitloop kippenei-eiwit, plantaardige olie, zonnebloempitten, specerijen, kokos, zout kruiden, aardappelzetmeel en dextrose.
Voedingswaarde per 100 gram (4 sticks): 212 kcal, 9,1 g vet waarvan verzadigd 1,3, koolhydraten 20 g waarvan suikers 4,5, eiwitten 9,3 g.
Uiteraard heb ik de vegetarische sticks allemaal geproefd en ik moet zeggen dat ik ze eigenlijk allemaal wel erg lekker vind. Ik at ze tijdens het avond eten (4 sticks) met wat groente. Ze vulde goed en de smaak is heerlijk. Ik had niet eens echt door dat ik vegetarisch aan het eten was omdat het zo lekker is van smaak. Als ik dan toch een favoriet moet kiezen dan vind ik de Javaanse Sticks het allerlekkerst. Wat ook niet geheel onbelangrijk is, is dat de sticks binnen binnen ongeveer 4 minuten klaar zijn. Je hoeft ze alleen even te bakken in een pan met wat kokosolie of normale olie en ze goed warm laten worden. En smullen maar :).

Wellicht heb je de vegetarische sticks al in de winkel zien liggen? Ze zijn namelijk verkrijgbaar bij de Jumbo supermarkten. Mocht je wel eens een maaltijd zonder vlees of vis willen eten of ben je vegetariër dan zijn dit echt de perfecte sticks met veel smaak en veel goede voedingstoffen.

Geef een reactie