Recept: Wortelpasta met kip

Heb je al wel eens de wortelpasta van de Albert Heijn geprobeerd? Zo niet, ren dan nu naar de winkel want deze wortelpasta is echt heerlijk. Ik heb een perfect receptje voor de wortelpasta die je binnen een kwartier op tafel hebt!

Ingrediënten voor 2 personen
1 bak wortelpasta Albert Heijn (het ligt bij de verse pasta’s)
300 gram kipfilet in stukjes
1 grote rode paprika
1 rode ui
1,5 knoflook
zwarte peper
1 half bakje Philadelphia bieslook light

Bereiding
Kook de wortelpasta volgens de verpakking(ja de pasta hoeft echt maar 2 minuten te koken :)). Snij de kipfilet, paprika, ui en knoflook in stukjes. Bak de kipfilet gaar en voeg hier vervolgens de knoflook, ui en paprika bij. Laat dit goed warm worden. Voeg vervolgens de wortelpasta toe en de Philadelphia. Roer goed door elkaar heen zodat de Philadelphia smelt. Als laatst nog een beetje zwarte peper toevoegen en je maaltijd is klaar.

4 gedachten over “Recept: Wortelpasta met kip”

  1. Hoi Laura,

    Wij hebben vandaag de wortelpasta gegeten en hij was heerlijk! Bedankt voor het lekkere recept!
    Ik had er alleen nog extra bospaddestoelen bij gedaan, ook erg lekker..

    Groetjes,
    Stefanie

Geef een reactie