We hebben wat te vieren!

Mijn website is nu 1 dag online en dat moeten we natuurlijk vieren met een heerlijke Kokos-Frambozen Muffin. Uiteraard heb ik voor jullie het recept. De combinatie framboos en kokos is verassend lekker. Ik zeg: ren naar de keuken en bakken maar!

Ingrediënten
30 gram havermout
30 gram boekweitmeel
60 gram amandelen
50 gram kokosraps
2 eieren
3 rijpe bananen
2 tl bakpoeder
scheutje vanille aroma
bakje frambozen 125 gram
beetje kokosolie om de vormpjes in te vetten

Bereiding
Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe de amandelen in een keukenmachine waardoor ze helemaal fijn gemalen worden. Pak een kom en doe hierin de gemalen amandelen, havermout, boekweitmeel, kokosrasp en bakpoeder. Maal vervolgens in de keukenmachine de bananen en eieren tot een glad beslag en voeg dit toe bij de rest. Vervolgens een scheutje vanille aroma toevoegen en de frambozen. Dit allemaal goed door elkaar mengen. Vet de muffin vormpjes in met kokosolie. Doe het beslag in de muffin vormpjes en bak voor ongeveer 20 minuten. Zijn je muffin vormpjes klein dan kan het zijn dat ze wat minder lang in de oven hoeven (15 minuten). Zijn je muffin vormpjes groot net zoals die van mij dan kan het zijn dat ze iets langer in de oven moeten (25 minuten). Geniet ervan!

Geef een reactie