Recept: Stracciatella cake

Stracciatella, chocolade? Lekker! Bij deze cake is de chocolade fijn geraspt waardoor je hele kleine stukjes chocolade in je cake hebt.

Ingrediënten
150 gram speltmeel
50 gram amandelmeel
50 gram kokosmeel
200 ml water
2 el gesmolten kokosolie (nat)
100 ml ongezoete kokosmelk
2 eieren
1 zakje bakpoeder
8 el kokosbloesemsuiker/honing
80 gram geraspte pure chocolade 80% cacao of hoger

Bereiding
Verwarm de oven voor op 170 graden. Voeg alle droge ingrediënten bij elkaar in een kom en meg dit door elkaar. Voeg alle natte ingrediënten in een andere kom bij elkaar (honing/chocolade mag later) Voeg nu het natte mengsel toe bij het droge mengsel. Meng weer goed door elkaar. Voeg hierbij de honing/kokosbloesemsuiker en de geraspte chocolade. Schenk het cake beslag in een ingevette cakevorm. Bak dit ongeveer voor 50 minuten. Controleer met een saté prikker of je cake gaar is. Ennnn klaar is je heerlijke Stracciatella cake!

Geef een reactie